Duboš Gradnja

d.o.o.

O nama

Tvrtka Duboš gradnja d.o.o. je osnovana krajem 2005. godine s ciljem pružanja inženjerskih i konzultantskih usluga sukladno vašim potrebama i očekivanjima.

Na nas možete računati od samog početka Vašeg investicijskog ciklusa, od faze planiranja, projektiranja, izrade tehničkih specifikacija, nadzora tijekom realizacije kao i konačnog puštanja u pogon, te primopredaje.

Želimo naglasiti orijentaciju k modernim tehnologijama, tako da aktivno sudjelujemo u programima energetske učinkovitosti:

  • Hrvatsko-njemačke industrijske i trgovinske komore
  • Savjeta za zelenu gradnju
  • Hrvatske udruge energetskih certifikatora

Između ostalog specijalisti smo u energetskim rješenjima, kao i rješenjima automatizacije u zgradarstvu i industriji. To potvrđuje prethodni angažman na projektima na 3 kontinenta (Španjolska, Italija, Češka, Mađarska, Slovenija, Rusija, Ukrajina, Kazahstan, Armenija, Libanon, Sirija, Ujedinjeni Arapski Emirati-Dubai, Gana).

Posebno želimo naglasiti angažman na projektima Bolnice Norilsk–Rusija (područje sjevernog pola), Zračne luke u Beirutu-Libanon, niza projekata u Dubaiu-UAE, gdje posebno ističem ulogu čelnog čovjeka projekta na Postrojenju za obradu otpadnih voda s američkim konzultantom.